*** Izpostavljeno ***

Svaneti, 28.12. 2019 - 4.1.2020

Dolgo pričakovana pustolovščina se je končno začela. Po stresnem decembru smo odpotovali nekam daleč, nekam drugam, nekam, kjer se je čas...

4.6.22

Vršič - Goni Pony, 4.6.2022

 In, evo ga spet - 8. izvedba retro-odbite tekme leta!
Goni pony 2022!
Lansko leto zaradi korone dogodek premaknjen na september - letos spet v začetku "poletja" - junija. Vroče je bilo peklensko, v KG je poskočilo čez 30 stopinj. Novih rekordov zato ni bilo, zmagovalca že kar tradicionalno L&L (Laura, Luka), vsi ostali pa navdušeni in oblečeni "po zadnji modi".

Nagnetlo se nas je 1241, filing spet tisti pravi, takih žurov je res manjkalo. Bilo je svega i svašta, samo o koroni ni bilo ne duha ne sluha ;)

Ker v junijskem terminu rit še ni utrjena in noge pečejo že pri Eriki, je bilo kar nekaj dvomov, kako se bo odvilo. Na štartu smo sicer dobili RedBulla, pa napolitanko (in nogavičke) a sem vseeno šel najslabše dosedaj. Komaj sem prehitel "metlo". Smrklja pa čist divja, za las izven prve jakostne.

Ko prideš v cilj, pozabiš na ves mater. Občutki fenomenalni. Potem mal čiliranja (če je to pri 30 stopinjah sploh mogoče), čelado na glavo in na norca v dolino.
Prebila sva se brez poškodb, Šime je bil zelo zmahan, ampak je zdržal. Za vse se ni končalo enako srečno - ob pokanju gum in lomljenju koles je bilo par resnih poškodb...

Na prizorišču smo "izparevali", tekočino je bilo treba hitro nadomestiti. Bend je naredil žur, zabava se je kar potegnila. Potem pa v kolonci nazaj, pa ne proti domu - še enkrat čez vse ovinke Vršiča (v bistvu se je z avtom še bolj vleklo ;) in v Čezsočo na fešto!!!

Spet KRASN!

nova sezona, nova nalepka

napokano

Bogomir in Šime na fotošutingu

zadeve so se pregrevale, potrebno je bilo vodno hlajenje

smrklja je ready!

pony-style

peace-style

prizorišče

pred štartom...

...in tik pred štartom

masovka

vreme prekrasno

v cilju!!!

ciljna panorama

ponyje v luft in na glavo dol!

leti, drvi...

warp-speed

eni se res pripravijo na dogodek ;)


še retro odhod...

in #druhletsevidmospet



***

"Hey babe, take a walk on the wild side..."


Ni komentarjev: